Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet zijn terug met Wat Houdt Ons Tegen? (2024)

Televisie

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet zijn terug met Wat Houdt Ons Tegen? (1)

© Thijs Bertels/HUMAN

Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet

Delen

Onderzoeksjournalisten Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet richten zich in dit derde seizoen van Wat Houdt Ons Tegen? op het bedrijfsleven. Welke ondernemingen doen hun best om klimaatverandering tegen te gaan en wie staat op de rem?

De afgelopen twee seizoenen richtteWat Houdt Ons Tegen?zich hoofdzakelijk op de vraag wat consumenten zelf kunnen doen om een betere klimaattoekomst te garanderen. Maar een beter milieu begint niet alleen bij jezelf, ook het bedrijfsleven heeft een verantwoordelijkheid.Als het aankomt op klimaatvervuilers noemen journalisten Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet de komende weken man en paard.

Wat Houdt Ons Tegen?

Het trio is van mening dat een ingrijpende economische transitie nodig is om het tij te keren. Om dit te bereiken besteden ze onder meer aandacht aan het fenomeen kaas zonder koe, methodes om vervuild water te reinigen en manieren om op verantwoorde wijze het hoofd koel te houden. Welke ondernemers zetten hun beste beentje voor en wie staat op de rem?

Wanneer is Wat Houdt Ons Tegen? op televisie te zien?

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Wat Houdt Ons Tegen? zie je op woensdag 12 juni vanaf 20:58 uur bij HUMAN op NPO2.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Wat houdt ons tegen? op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Daphn? Dupont-Nivet Jaap Tielbeke human Jeroen Smit klimaat milieu nieuw seizoen npo2 reportageserie seizoensstart start televisieprogramma terugkeer tv-programma Wat Houdt Ons Tegen?
Alle tips

Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet zijn terug met Wat Houdt Ons Tegen? (2)

Ultieme wraak, spannende thrillers en de grootste monsters deze zomer bij Veronica

Maak je klaar voor een spectaculaire filmzomer bij Veronica: vol ultieme wraakfilms, spannende thrillers en de grootste monsters.

Lees verder

LIVE Alpe d'HuZes 2024 Vanochtend10:10 - 17:50 · Sport Alpe D'HuZes 2024: zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez beklimmen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Onder meer Johnny de Mol en Roxane Knetemann werken zich samen met de andere deelnemers in het zweet voor het goede doel.
Tip Op de spoed Vanavond19:04 - 20:00 · Informatief Op de spoedeisende hulp heeft zich een patiënt gemeld met een dubbele botbreuk, zo blijkt in deze aflevering van Op de Spoed. Terwijl SEH-arts Gor Khatchikyan de röntgenfoto’s bestudeert, neemt verpleegkundige Robert de patiënt alvast mee naar de behandelkamer.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 10:45 Dit zijn de winnaars van de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2024 10:32 Fons de Poel neemt afscheid van Het Gevoel van de Vierdaags met een speciale uitzending 10:01 Alles over de nieuwe RTL4-talentenjacht The Headliner 09:11 De TV van gisteren: De Oranjezomer vermorzelt de concurrentie 06:47 Vanavond op TV: Het geheim van de meester, Het perfecte plaatje op reis, Nikita
De tv van gisteren Meer tv 5 jun De TV van gisteren: De Oranjezomer vermorzelt de concurrentie
De nieuwste reviews Meer reviews 23 mei De trailer van de Beverly Hills Cop: Axel Foley is gearriveerd 15 mei Videoland zendt het concert van KANE live uit
Tip NOS 80 jaar WO II - D-day Vanavond19:05 - 19:50 · Informatief Op 6 juni 1944 staken bijna 160.000 geallieerde troepen het Kanaal over in het kader van operatie Overlord. Afke Boven en Erwin van Loo blikken inNOS 80 jaar WO II - D-day terug op de invasie van Normandië, het begin van de bevrijding van Europa.
Tip Het jachtseizoen Vanavond20:29 - 21:35 · Amusem*nt Lilian Marijnissen als voormalig lijsttrekker van de SP en politiek verslaggever Rutger Castricum kennen elkaar al van de Haagse wandelgangen. Ook zaten ze al aan één tafel als gasten in De Oranjezomer. Nu slaan ze samen op de vlucht voor Het Jachtseizoen.
Tip A Good Day to Die Hard Vanavond20:29 - 22:31 · Film Vijfentwintig jaar naDie Hardschopt John McClane nog steeds kont. In deze vijfdeDie Hard-film doet hij dat voor de verandering een keer in Rusland.
Tip Jack Ryan: Shadow Recruit Vanavond20:30 - 22:35 · Film Na Alec Baldwin, Harrison Ford en Ben Affleck is Chris Pine alweer de vierde acteur die in de huid kruipt van Tom Clancy’s personage Jack Ryan. In Jack Ryan: Shadow Recruit krijgt hij het aan de stok met een gevaarlijke Russische zakenman.
LIVE NOS Vriendschappelijk voetbal: Nederland - Canada Vanavond20:34 - 21:36 · Sport Het Nederlands elftal speelt de eerste van twee uitzwaaiwedstrijden voor het EK. Het duel tegen Canada in De Kuip is voor bondscoach Ronald Koeman een mooie gelegenheid om bepaalde spelers nog eens aan het werk te zien.
LIVE NOS Europa kiest: De stemming Vanavond20:35 - 22:10 · Informatief Rob Trip presenteert NOS Europa Kiest: De Stemming, de uitslagenavond van de Europese verkiezingen. Malou Petter staat voor het digitale scherm. Daarop ditmaal niet alleen het stemgedrag, maar ook een peiling over de populariteit van de EU in Nederland.
Tip The Grand Budapest Hotel Vanavond22:24 - 00:15 · Film Regisseur Wes Anderson staat bekend om zijn oog voor detail en zijn fantasierijke werelden.The Grand Budapest Hotel zit dan ook vol leuke details en vreemde personages.
Tip Kickboxer Retaliation Vanavond22:31 - 00:46 · Film Kickboxer: Retaliationis alweer de zevende film in deKickboxer-reeks. Het is de derde waarin Jean-Claude Van Damme een rol heeft.

Toon meer tips

Jeroen Smit, Jaap Tielbeke en Daphné Dupont-Nivet zijn terug met Wat Houdt Ons Tegen? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5770

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.