LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Wout Weghorst moet in de basis van het Nederlands elftal Dario G, artiest achter Carnaval de Paris, op 53-jarige leeftijd overleden Het besefmomentje dat iedereen na een seconde vergeten is Advertentie Dramatische EK-start voor België: Slowakije én de VAR nekken Rode Duivels in eerste groepsduel Moeder Linda vecht tegen vooroordelen over down: ‘Denk minder in hokjes, doe minder aannames’ Dit kun je volgens clubs zelf doen tegen de drie meest voorkomende incidenten op het voetbalveld Agressie op het voetbalveld: ‘Langs de lijn verander ik in een monster’ Advertentie Mislukte overval op Ruud de Wild: ‘Politie zegt dat ik heel veel geluk heb gehad’ Darek redt vier ouderen uit brand en is nog net op tijd bij voorstelling dochtertje: ‘Roet nog op mijn gezicht’ Darek redt met gevaar voor eigen leven ouderen uit brand: ‘Had heel anders kunnen aflopen’ Zeg eens eerlijk, vind jij jezelf soms niet een beetje te belangrijk? LIVE EK 2024 | Het zit België niet mee: VAR-ingreep en heldhaftige Hancko voorkomen gelijkmaker Eindelijk! Droger en warmer weer in aantocht voor Arnhem Wie gaan Sam, Alex en Clover spelen? Plannen voor liveaction-versie Totally Spies Vrouw steelt beelden en opgezette vos uit kringloop, eigenaar Marcel is het zat: ‘Ze stelen hier als de raven’ Liefde op de dansvloer groeit uit tot diamanten huwelijk: ‘Hij was knap en het klikte’ Victor uit Nijmegen al een paar dagen vermist: politie zoekt naar de 24-jarige Victor al paar dagen uit Nijmegen vermist: politie zoekt naar de 24-jarige LIVE EK 2024 | België komt moeizaam tot kansen na belabberde start tegen Slowakije LIVE EK 2024 | België halverwege op achterstand na belabberde start tegen brutaal Slowakije Krakers terug in oude bioscoop • Deze kerk is omgedoopt tot Oranjetempel Ratelband is stroom beledigende e-mails zat en daagt verzender voor de rechter: ‘Wees toch verstandig’ Emile Ratelband ‘is niet te kwetsen’, maar gaat toch de strijd aan met de man die hem maar blijft beledigen Op deze datum begint het nieuwe eredivisieseizoen (2024/25) weer Van 60.000 kernwapens tijdens Koude Oorlog naar 12.121 nu: ‘Maar operationele kernkoppen nemen toe’ Minder kernwapens maar risico op nucleair conflict groeit: ‘Zitten in een van gevaarlijkste periodes’ Kernmachten moderniseren hun nucleaire arsenalen: 'Zitten in een van gevaarlijkste periodes’ Burgmeester sluit drugspand op bedrijventerrein in Huissen: ‘Handelen in middelen voor hennepteelt’ LIVE EK 2024 | Belabberde start België: Rode Duivels al na paar minuten achter tegen Slowakije
  • 17-06-2024 15:30 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    Roemenië eindigde bovenaan in de kwalificatiegroep voor het EK, met meer punten dan Zwitserland. Dat gaf vertrouwen voor het eindtoernooi, maar de laatste oefeninterlands verliepen een stuk minder. Twee keer werd het 0-0, zowel tegen Bulgarije als Liechtenstein. De Roemenen treffen in de Allianz Arena in München nu Oekraïne, dat via de play-offs een ticket pakte voor het EK. Volg hieronder ons liveblog.

    Lees meer

  • Wout Weghorst moet in de basis van het Nederlands elftal

    17-06-2024 20:46 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Zondag was hij de held van Oranje: Wout Weghorst. Toch lijkt het erop dat hij vrijdag tegen Frankrijk weer op de bank moet beginnen.

    Lees meer

  • Dario G, artiest achter Carnaval de Paris, op 53-jarige leeftijd overleden

    17-06-2024 20:41 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Dario G, de artiestennaam van Paul Spencer, is op 53-jarige leeftijd overleden. Dat laat zijn familie weten op zijn officiële Instagram-pagina. De artiest behaalde wereldfaam met zijn hit Carnaval de Paris. Vorig jaar werd er endeldarmkanker bij hem geconstateerd.

    Lees meer

  • Het besefmomentje dat iedereen na een seconde vergeten is

    17-06-2024 20:00 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Er is een nieuw woord aan me toegevoegd. Zou het best graag uit mijn hoofd willen krijgen, maar dat lukt niet. Hier komt het: besefmomentje.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Dramatische EK-start voor België: Slowakije én de VAR nekken Rode Duivels in eerste groepsduel

    17-06-2024 19:58 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    De absolute favoriet in poule E ging maandagavond verrassend onderuit op het EK. België werd voor het eerst in anderhalf jaar tijd verslagen, de beul was Slowakije: 0-1. Twee afgekeurde doelpunten dompelden Romelu Lukaku en de Rode Duivels in rouw.

    Lees meer

  • Moeder Linda vecht tegen vooroordelen over down: ‘Denk minder in hokjes, doe minder aannames’

    17-06-2024 19:45 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Linda Germs werd achttien jaar geleden voor het eerst moeder. Al snel viel bij zoon Lukas op dat zijn ogen iets dichter bij elkaar stonden. Lukas, inmiddels 18 jaar, heeft het syndroom van down. Zijn moeder zet zich in voor meer acceptatie voor mensen met down en vecht tegen vooroordelen. ,,De maatschappij zou een stuk mooier zijn als iedereen mee kon doen.”

    Lees meer

  • Dit kun je volgens clubs zelf doen tegen de drie meest voorkomende incidenten op het voetbalveld

    17-06-2024 19:42 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Onfatsoenlijk gedrag op het voetbalveld neemt toe. Althans, dat constateren de voorzitters van veertien voetbalclubs in de Liemers. Zij komen in actie en hebben voortaan elf gedragsregels. Maar wat zijn volgens hen nou de drie grootste pijnpunten. En misschien nog wel belangrijker: wat kun je er als club, speler en ouders tegen doen?

    Lees meer

  • Agressie op het voetbalveld: ‘Langs de lijn verander ik in een monster’

    17-06-2024 19:41 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Het gaat regelmatig mis langs en op de voetbalvelden. Veertien Liemerse voetbalclubs willen af van al dat getier en geknok en hebben fatsoenregels opgesteld. Jacqueline de Bekker is chef eindredactie en vormgeving van De Gelderlander én voetbalcoach. Het valt haar lang niet altijd makkelijk om langs de lijn fatsoenlijk te blijven. ‘Dan gaat het van ‘pang’ in mijn hoofd en gedraag ik me als een ordinair viswijf.’

    Lees meer

  • Advertentie

  • Mislukte overval op Ruud de Wild: ‘Politie zegt dat ik heel veel geluk heb gehad’

    17-06-2024 19:37 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    Radio-dj Ruud de Wild is vrijdag bijna slachtoffer geworden van een roofoverval. Hij kreeg echter tijdig in de gaten dat hij werd achtervolgt door twee mannen. ,,Die gingen er als een gek vandoor”, vertelde hij maandagmiddag in zijn radioshow.

    Lees meer

  • Darek redt vier ouderen uit brand en is nog net op tijd bij voorstelling dochtertje: ‘Roet nog op mijn gezicht’

    17-06-2024 19:33 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Hij loopt langs een woningcomplex voor ouderen, wanneer Darek Lancee opeens zwarte rook ziet. Hij kijkt nog eens goed en ja hoor: er staat een woning vol vlammen. Tot zijn schrik ziet hij een oude vrouw én een hond in het appartementje en hij weet dat er nog meer mensen binnen zijn. ,,In zo'n situatie moet je niet nadenken, maar handelen... al vond de politie het niet heel slim.’’

    Lees meer

  • Darek redt met gevaar voor eigen leven ouderen uit brand: ‘Had heel anders kunnen aflopen’

    17-06-2024 19:33 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Hij loopt langs een woningcomplex voor ouderen, wanneer Darek Lancee opeens zwarte rook ziet. Hij kijkt nog eens goed en ja hoor: er staat een woning vol vlammen. Tot zijn schrik ziet hij een oude vrouw én een hond in het appartementje en hij weet dat er nog meer mensen binnen zijn. ,,In zo'n situatie moet je niet nadenken, maar handelen... al vond de politie het niet heel slim.’’

    Lees meer

  • Zeg eens eerlijk, vind jij jezelf soms niet een beetje te belangrijk?

    17-06-2024 19:15 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Ieder mens verdient het om gezien te worden, en ieders mening telt. De hedendaagse nadruk op het individu kan echter een keerzijde hebben: als je erin doorslaat loop je het risico een onuitstaanbare egotripper te worden. Hoe houd je jezelf met beide benen op de grond, vroeg psycholoog Thijs Launspach zich af.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Het zit België niet mee: VAR-ingreep en heldhaftige Hancko voorkomen gelijkmaker

    17-06-2024 19:00 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    België strandde de afgelopen twee EK's in de kwartfinales en de Rode Duivels hopen het in Duitsland beter te doen. De verliezend finalist van het Europees kampioenschap in 1980 speelt in de eerste groepswedstrijd tegen Slowakije, winnaar van het EK in 1976. Via ons liveblog volg je het duel tussen België en Slowakije in Frankfurt (aftrap 18.00 uur) op de voet.

    Lees meer

  • Eindelijk! Droger en warmer weer in aantocht voor Arnhem

    17-06-2024 19:00 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Mooi weer in Arnhem? Yes please! De meteorologen van Weeronline zijn positief en denken dat de herfstachtige dagen snel verleden tijd zijn. Droger en warmer weer in aantocht! We blikken vooruit en komen in de stemming voor terrasbezoekjes, droog wandelen en ijsjes eten en evenementen in Arnhem.

    Lees meer

  • Wie gaan Sam, Alex en Clover spelen? Plannen voor liveaction-versie Totally Spies

    17-06-2024 18:56 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Amazon heeft plannen voor een liveactionbewerking van de animatieserie Totally Spies! Dat meldt vakblad Variety. Will Ferrell is aangetrokken als uitvoerend producent.

    Lees meer

  • Vrouw steelt beelden en opgezette vos uit kringloop, eigenaar Marcel is het zat: ‘Ze stelen hier als de raven’

    17-06-2024 18:56 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Een winkeldief heeft vorige week twee beelden en een opgezet vosje uit een Nijmeegse kringloopwinkel gestolen. Het is al de zoveelste diefstal, zegt eigenaar Marcel Velthuizen, die uit boosheid camerabeelden van de dief op sociale media heeft gezet. ,,Er wordt hier gejat als de raven.”

    Lees meer

  • Liefde op de dansvloer groeit uit tot diamanten huwelijk: ‘Hij was knap en het klikte’

    17-06-2024 18:44 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Het is 1955. Er klinkt muziek in het dorp. Henk staat met zijn kameraden op de dansvloer in Geesteren, Stina met haar vriendinnen. Ze kennen elkaar nog niet, maar hun ogen zoeken elkaar steeds op. Nu 69 jaar later vieren Henk en Stina te Velthuis hun zestigjarig huwelijksfeest.

    Lees meer

  • Victor uit Nijmegen al een paar dagen vermist: politie zoekt naar de 24-jarige

    17-06-2024 18:38 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    De 24-jarige Victor Dupont uit Nijmegen is sinds 13 juni vermist. De politie deelt deze maandag een bericht met informatie over de man en roept op naar hem uit te kijken.

    Lees meer

  • Victor al paar dagen uit Nijmegen vermist: politie zoekt naar de 24-jarige

    17-06-2024 18:38 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    De 24-jarige Victor Dupont Nijmegen is sinds 13 juni uit Nijmegen vermist. De politie verspreidt deze maandag een bericht waarin ze informatie over de man deelt en oproept om naar hem uit te kijken.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | België komt moeizaam tot kansen na belabberde start tegen Slowakije

    17-06-2024 18:30 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    België strandde de afgelopen twee EK's in de kwartfinales en de Rode Duivels hopen het in Duitsland beter te doen. De verliezend finalist van het Europees kampioenschap in 1980 speelt in de eerste groepswedstrijd tegen Slowakije, winnaar van het EK in 1976. Via ons liveblog volg je het duel tussen België en Slowakije in Frankfurt (aftrap 18.00 uur) op de voet.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | België halverwege op achterstand na belabberde start tegen brutaal Slowakije

    17-06-2024 18:30 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    België strandde de afgelopen twee EK's in de kwartfinales en de Rode Duivels hopen het in Duitsland beter te doen. De verliezend finalist van het Europees kampioenschap in 1980 speelt in de eerste groepswedstrijd tegen Slowakije, winnaar van het EK in 1976. Via ons liveblog volg je het duel tussen België en Slowakije in Frankfurt (aftrap 18.00 uur) op de voet.

    Lees meer

  • Krakers terug in oude bioscoop • Deze kerk is omgedoopt tot Oranjetempel

    17-06-2024 18:28 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Dagelijks praten we je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Met vandaag: krakers van krakerscollectief Jantien zijn vandaag teruggekeerd in de oude bioscoop Carolus op Plein 1944 in Nijmegen en honderden Oranjefans keken gisteren in Silvolde op een wel heel bijzonder plek naar de wedstrijd Polen-Nederland.

    Lees meer

  • Ratelband is stroom beledigende e-mails zat en daagt verzender voor de rechter: ‘Wees toch verstandig’

    17-06-2024 18:25 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Emile Ratelband is het zat om dagelijks talloze beledigende berichten binnen te krijgen. De man die de positiviteitsgoeroe daarvoor verantwoordelijk houdt, sleepte hij maandag voor de rechter. Het werd een zaak met een hoog entertainmentgehalte.

    Lees meer

  • Emile Ratelband ‘is niet te kwetsen’, maar gaat toch de strijd aan met de man die hem maar blijft beledigen

    17-06-2024 18:25 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Emile Ratelband is het zat om dagelijks talloze beledigende berichten binnen te krijgen. De man die de positiviteitsgoeroe daarvoor verantwoordelijk houdt, sleepte hij maandag voor de rechter. Het werd een zaak met een hoog entertainmentgehalte.

    Lees meer

  • Op deze datum begint het nieuwe eredivisieseizoen (2024/25) weer

    17-06-2024 18:21 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Terwijl het EK voetbal in volle gang is, gaat de blik ook al heel voorzichtig richting het nieuwe eredivisieseizoen. Het programma is weliswaar nog niet bekend, maar de data waarop de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie 2024/25 van start gaan, weten we al wel. En wanneer staat de Johan Cruijff Schaal op het programma? We zetten het hier voor je op een rij.

    Lees meer

  • Van 60.000 kernwapens tijdens Koude Oorlog naar 12.121 nu: ‘Maar operationele kernkoppen nemen toe’

    17-06-2024 18:14 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Het goede nieuws: het aantal kernwapens blijft dalen. Het slechte nieuws: de kernkoppen die klaar staan voor gebruik nemen alleen maar toe. Dat blijkt uit de jaarlijkse rapportage van de Zweedse denktank SIPRI. ,,Deze ontwikkeling lijkt zich voort te zetten en zal waarschijnlijk zelfs meer vaart krijgen”, zegt directeur Dan Smith. ,,Dat is heel zorgwekkend.”

    Lees meer

  • Minder kernwapens maar risico op nucleair conflict groeit: ‘Zitten in een van gevaarlijkste periodes’

    17-06-2024 18:14 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Het goede nieuws: het aantal kernwapens blijft dalen. Het slechte nieuws: de kernkoppen die klaar staan voor gebruik nemen alleen maar toe. Dat blijkt uit de jaarlijkse rapportage van de Zweedse denktank SIPRI. ,,Deze ontwikkeling lijkt zich voort te zetten en zal waarschijnlijk zelfs meer vaart krijgen”, zegt directeur Dan Smith. ,,Dat is heel zorgwekkend.”

    Lees meer

  • Kernmachten moderniseren hun nucleaire arsenalen: 'Zitten in een van gevaarlijkste periodes’

    17-06-2024 18:14 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Het goede nieuws: het aantal kernwapens blijft dalen. Het slechte nieuws: de kernkoppen die klaar staan voor gebruik nemen alleen maar toe. De negen landen die kernwapens mogen hebben, tellen er nu samen 12.121, blijkt uit een rapportage van de Zweedse denktank SIPRI. Opvallend is dat China dit jaar voor het eerst kernwapens klaar heeft staan voor lancering.

    Lees meer

  • Burgmeester sluit drugspand op bedrijventerrein in Huissen: ‘Handelen in middelen voor hennepteelt’

    17-06-2024 18:09 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Op last van burgemeester Nelly Kalfs is een drugspand gesloten aan de Nijverheidsstraat in Huissen. Het gaat om een bedrijfspand dat voor drie maanden op slot gaat.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Belabberde start België: Rode Duivels al na paar minuten achter tegen Slowakije

    17-06-2024 18:00 via gelderlander.nl

    LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    België strandde de afgelopen twee EK's in de kwartfinales en de Rode Duivels hopen het in Duitsland beter te doen. De verliezend finalist van het Europees kampioenschap in 1980 speelt in de eerste groepswedstrijd tegen Slowakije, winnaar van het EK in 1976. Via ons liveblog volg je het duel tussen België en Slowakije in Frankfurt (aftrap 18.00 uur) op de voet.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Roemenië leidt na prachtig schot van afstand tegen Oekraïne - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Zonia Mosciski DO

    Last Updated:

    Views: 5511

    Rating: 4 / 5 (71 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Zonia Mosciski DO

    Birthday: 1996-05-16

    Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

    Phone: +2613987384138

    Job: Chief Retail Officer

    Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

    Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.