Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (2024)

WARMINSTER, PA, 17 april 2024 –

De hedendaagse farmaceutische industrie

In het huidige competitieve gezondheidszorg- en apotheeklandschap is innovatie essentieel om de concurrentie voor te blijven en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de consument.

Om te slagen moeten apotheken gelijke tred houden met allerlei trends in de sector. In het bijzonder, en zoals in deze blog zal worden besproken, is technologie een van de belangrijkste gebieden die apotheken moeten benutten om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Technologie in de gezondheidszorg

Als het om technologie in de gezondheidszorg gaat, gaan onze gedachten wellicht automatisch uit naar de technologie die direct voor medische doeleinden wordt gebruikt. Het scala aan technologieën dat in de gezondheidszorg wordt gebruikt, is echter veel breder dan dit.

Gezondheidszorgtechnologie omvat zowel hardware als software en omvat technologie zoals IT-systemen, betaalapparatuur, point-of-sale (POS)-systemen, patiëntgerichte displays en meer. Technisch gezien is gezondheidszorgtechnologie dus elke technologie die gezondheidszorgorganisaties ondersteunt en hun inspanningen om de meest efficiënte, naadloze werking mogelijk te maken.

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (1)

Technologie in apotheken

Binnen de gezondheidszorg vormen apotheken geen uitzondering als het gaat om het gebruik van technologie. Zoals bij elke fysieke locatie is er vaak een scala aan technologie nodig om de dagelijkse taken uit te voeren. Tegenwoordig maken apothekers gebruik van een reeks apparaten voor diverse gebruiksscenario's (bijvoorbeeld: om recepten uit te voeren, om kaartbetalingen te accepteren en om een ​​reeks andere diensten aan te bieden). Of het nu gaat om verkooppuntsystemen, klantgerichte displays, bonnenprinters, kassalades, kaartlezers, barcodescanners of zelfs zelfbedieningskiosken, het is duidelijk dat technologie steeds meer een integraal onderdeel wordt van de dagelijkse activiteiten. maar om het verkooppunt te stroomlijnen en de apotheekactiviteiten in het algemeen te optimaliseren.

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (2)

Technologie Montagevereisten

Zoals echter in deze blog zal worden besproken, moeten apotheken niet alleen rekening houden met de technologie zelf, maar ook met de montagevereisten ervan. In een aantal sectoren, inclusief de gezondheidszorg, wordt het als beste praktijk beschouwd om ervoor te zorgen dat technologie veilig en ergonomisch wordt gemonteerd, of deze nu voor de werknemer of voor de klant is bedoeld.

Het is misschien niet verrassend dat technologiesteunen in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. De juiste houder voor een bepaalde apotheek zal afhangen van de specifieke gekozen technologie en andere omgevingsfactoren zoals de setting en de gebruikssituatie. Desalniettemin wordt montagetechnologie gezien de vele voordelen ervan beschouwd als de beste praktijk en een uitstekende manier om de bedrijfsvoering van apotheken te optimaliseren. Deze voordelen zullen nu in de volgende sectie worden onderzocht.

Voordelen van technologie-montage in apotheekomgevingen

Zoals gesuggereerd brengt montagetechnologie in apotheekomgevingen talloze voordelen met zich mee die helpen het verkooppunt te stroomlijnen en de algehele bedrijfsvoering te optimaliseren. Voordat we deze voordelen onderzoeken, is het essentieel om te weten wat een verkooppunt (POS) doorgaans inhoudt.

Een kassasysteem (POS-systeem) is een combinatie van kassasoftware en hardware die wordt gebruikt voor verkoop- en betalingsverwerking. Tegenwoordig beperken kassasystemen zich niet langer noodzakelijkerwijs tot een vaste kassaruimte, maar kunnen ze ook door de hele winkel worden geïmplementeerd of als 'mobiele verkooppunten'. Op dezelfde manier kunnen kassasystemen ook voor bredere doeleinden worden gebruikt. Een kassasysteem/-technologie kan bijvoorbeeld in apotheekomgevingen worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het verwerken van online bestellingen, het uitvoeren van recepten, het beheren van de voorraad en meer.

Dat gezegd hebbende: laten we eens kijken naar de voordelen van POS-montage in apotheken.

Verbeter het kabelbeheer

Ten eerste bieden technologie/POS-systeemmontageoplossingen vaak geïntegreerd kabelbeheer. Alle apparaatkabels kunnen veilig en esthetisch worden verborgen. Dit ziet er niet alleen beter uit qua uiterlijk, maar het helpt ook algemene slijtage en accidentele schade of ontkoppeling te verminderen. Op dezelfde manier kan het buiten zicht en bereik houden van kabels ook helpen om de kans op manipulatie en andere vormen van criminele inmenging te verkleinen.

Bescherm technologie

Als we verder kijken dan kabelbeheer, is een van de belangrijkste voordelen van technologie-inbouw in apotheekomgevingen de overkoepelende bescherming die deze technologie biedt, gezien de aanzienlijke kosten die gepaard gaan met de implementatie van technologie, of het nu gaat om een ​​kassasysteem of kaartlezer, een zelfbedieningskiosk of een klant -gericht beeldscherm (om maar een paar voorbeelden te noemen), is het in het belang van de apotheek om het te beschermen.

Door technologie buiten gevaar te houden, kunnen apotheken de kans op schade en de potentiële uitvaltijd van apparaten die daaruit kan voortvloeien, verkleinen. Ervoor zorgen dat technologie altijd functioneel en klaar voor gebruik is, is van cruciaal belang voor het bereiken van hogere productiviteitsniveaus en voor naadloze, ononderbroken apotheekactiviteiten.

Verbeter de beveiliging

Net als in de detailhandel moeten apotheken ook de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om technologie te beschermen tegen diefstal, vervanging en andere criminele inmenging. Gezien de potentiële negatieve gevolgen voor het bedrijfsresultaat en de klantervaring moeten apotheken proberen adequate beveiligingsmaatregelen te implementeren.

Een van de belangrijkste manieren om de veiligheid te vergroten is het gebruik van betrouwbare en veilige technologische montageoplossingen. Neem bijvoorbeeld kassasystemen: apotheken moeten ervoor zorgen dat alle kassatechnologie (bijvoorbeeld: touchscreen-monitor(s), betaalapparaat, kassabonprinter en scanner) veilig op een vaste locatie wordt gemonteerd om ongeoorloofde verwijdering en/of accidentele schade te voorkomen. Op soortgelijke wijze kunnen voor betalingstechnologie die wordt gebruikt voor consumententransacties en betalingsverwerking aanvullende beveiligingsmaatregelen worden geïmplementeerd, of dit nu gaat om gespecialiseerde anti-skimming- en poortblokkerende steunen/standaards, sloten en/of tuien.

Met dit soort beveiligingsmaatregelen kunnen apothekers er zeker van zijn dat hun technologie en klantgegevens veilig zijn en zich als zodanig kunnen blijven concentreren op het bieden van de best mogelijke service aan klanten/patiënten.

Voldoen aan de PCI SSC-normen

Hierna wordt de montage van technologie vaak verplicht gesteld door bepaalde regels en voorschriften. Bij de introductie van betalingstechnologie stelt de PCI SSC (Payment Card Industry Security Standards Council) bijvoorbeeld verschillende normen vast die veilige betalingen voor klanten over de hele wereld helpen garanderen. Door betaaltechnologie op een veilige, vaste locatie te plaatsen en ervoor te zorgen dat deze voor alle gebruikers toegankelijk is, komen apothekers een stap dichter bij het voldoen aan de relevante PCI-vereisten (bijvoorbeeld: PCI DSS Requirement 9.9). Bezoek de PCI SSC-website voor meer informatie over deze standaarden hier..

Merkimago verbeteren

De technologie die rond het verkooppunt van een apotheek wordt gemonteerd, helpt niet alleen bij de operationele efficiëntie, maar helpt ook bij het merkimago. Omdat het een van de belangrijkste gebieden is waar consumenten mee communiceren, moet het afrekengedeelte een positieve indruk achterlaten.

Daarom moet het verkooppunt van een apotheek georganiseerd en overzichtelijk worden gehouden, omdat dit een professionelere uitstraling zal helpen creëren. Zonder onnodige rommel, verwarde draden en algemene desorganisatie kan het personeel zorgen voor een snellere, efficiëntere kassa-ervaring, wat opnieuw zal bijdragen aan het bevorderen van een positief merkimago en loyale, terugkerende klanten.

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (3)

Zorg voor ergonomisch gebruik van technologie

Ervoor zorgen dat technologie comfortabel en ergonomisch is, is een andere belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden, omdat dit waarschijnlijk van invloed is op de algehele productiviteit van het personeel en de gebruikerservaring. In drukke apotheekomgevingen waar het stroomlijnen van activiteiten van het grootste belang is, moet technologie worden geïnstalleerd op een manier die gemakkelijk toegankelijk en comfortabel in gebruik is. Op dezelfde manier moeten apparaten zo worden gemonteerd dat schittering op het scherm tot een minimum wordt beperkt, wederom om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Als technologie gemakkelijk en comfortabel in gebruik wordt gemaakt, kan het aankoopproces en/of de dienstverlening sneller en gemakkelijker worden gemaakt voor klanten (die zich – laten we eerlijk zijn – in apotheken – misschien niet lekker voelen).

Bespaar waardevolle verkoopruimte

Zoals bij de meeste fysieke locaties hebben apotheken waarschijnlijk hoge overheadkosten. Het is daarom van cruciaal belang dat de beschikbare ruimte effectief wordt gebruikt. Door gebruik te maken van effectieve technologische montageoplossingen kunnen apotheken waardevolle ruimte vrijmaken voor andere doeleinden.

In de detailhandel (inclusief apotheken) is het bijvoorbeeld gebruikelijk om gemonteerde kassasystemen omringd door kleine productdisplays te zien. Het toevoegen van producten op het verkooppunt is een bekende tactiek die in de detailhandel wordt gebruikt, omdat consumenten vaak in de verleiding komen om deze kleine artikelen aan hun aankopen toe te voegen. Dezelfde strategie kan in apotheken worden gebruikt om de omzet te verhogen en het kassa-/POS-gebied te optimaliseren.

Speel in op de voorkeuren van de klant

De introductie van technologie in apotheken kan ook een manier zijn om tegemoet te komen aan de veranderende consumentenvoorkeuren. Neem zelfbediening; een aanzienlijk aantal consumenten geeft nu de voorkeur aan zelfbediening vanwege hun verlangen naar autonomie over de winkelervaring en/of de wens om de interactie met het personeel te minimaliseren. Dit laatste is mogelijk vooral het geval in apotheken waar klanten zich mogelijk niet lekker voelen.

Verbeter de klantenservice

Zoals de vele hierboven onderzochte voordelen dus duidelijk hebben gemaakt, is de toepassing van technologie in apotheekomgevingen duidelijk een effectieve manier om de ervaring op het verkooppunt (voor zowel personeel als consumenten) te verbeteren en uiteindelijk de bedrijfsvoering te verbeteren.

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (4)

De rol van Havis Mounts bij het optimaliseren van apotheekactiviteiten

Of het nu gaat om betaalterminalstandaards, displaymontage of zelfbedieningskiosken, Havis biedt een voortdurend groeiend portfolio van end-to-end-oplossingen voor de gezondheidszorg en de apotheek. In het volgende gedeelte wordt onderzocht hoe de montageoplossingen met Havis-technologie in het bijzonder de bedrijfsvoering van apotheken helpen optimaliseren.

Veelzijdigheid

Met een steeds groter wordend portfolio van end-to-end-oplossingen voor de gezondheidszorg kan Havis de ideale montageoplossing(en) bieden voor apotheken die hun verkooppunt willen stroomlijnen. Van betaalterminalstandaards en beschermende mpos-koffers tot klantgerichte displays en zelfbedieningskiosken: de oplossingen van Havis zijn compatibel met een reeks van de nieuwste en populairste apparaten op de markt. De oplossingen van Havis zijn multifunctioneel en veelzijdig van aard en hebben al bijgedragen aan het optimaliseren van de activiteiten van veel apotheken.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee bedrijven rekening moeten houden bij het implementeren van technologie en eventuele bijbehorende montageoplossingen. Zonder een stevige en betrouwbare montageoplossing, vooral in gebieden met grote volumes, zoals een verkooppunt, kunnen apothekers problemen tegenkomen zoals onbedoelde schade, uitval van apparaten en, als gevolg daarvan, negatieve klantervaringen.

Als marktleider op het gebied van robuuste technologische montage- en mobiliteitsoplossingen biedt Havis een uitgebreid portfolio duurzame montageproducten, ideaal voor gebruik in de apotheek.

Bescherming en beveiliging

Met Havis kunnen apothekers toonaangevende normen op het gebied van bescherming en beveiliging van waardevolle technologie bereiken. Met name voor kassatechnologie kunnen apotheken Havis-beveiligingsaccessoires integreren, zoals anti-skimming- en poortblokkeringsbeugels, sloten en/of bevestigingspunten, om de beveiliging naar een hoger niveau te tillen en een gestroomlijnd afrekenproces te cultiveren, vrij van problemen zoals uitval van apparaten, geknoei en/of diefstal. Bovendien kunnen Havis pos-montageoplossingen, zoals eerder in deze blog besproken, ook helpen bij het voldoen aan een verscheidenheid aan standaarden, zoals PCI DSS Requirement 9.9.

Verbeterde klantervaring

De hierboven geschetste voordelen maken duidelijk dat Havis-oplossingen een integrale rol kunnen spelen bij het optimaliseren van apotheekactiviteiten. Door veilige, betrouwbare oplossingen te kiezen die zijn afgestemd op de exacte behoeften van hun specifieke bedrijf, kunnen apotheken de vruchten plukken. Uiteindelijk zijn de strakke, ergonomische en veelzijdige ontwerpen van Havis een beproefde manier om het verkooppunt te stroomlijnen en de apotheekactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (5)

Waarom Havis?

Havis is toonaangevend in de sector op het gebied van technologische montage- en mobiliteitsoplossingen, met een steeds groter wordend portfolio van innovatieve oplossingen voor de farmacie. Ziekenhuizen, apotheken en zorgverleners kunnen gemoedsrust krijgen met de veelzijdige en betrouwbare oplossingen van Havis.

Om meer te ontdekken van wat Havis te bieden heeft voor de apotheek, klik hier.

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (6)

ABOUT HAVIS

Havis, Inc. is een particulier, ISO 9001-gecertificeerd bedrijf dat toonaangevend is in het leveren van robuuste en betrouwbare end-to-end technologische montage- en mobiliteitsoplossingen in veeleisende omgevingen. De erfenis van Havis gaat meer dan 80 jaar terug als een vertrouwde ontwerper en fabrikant van kritieke apparatuur die ervoor zorgt dat kritieke technologie toegankelijk, veilig en betrouwbaar is.

De engineering- en productieteams van Havis zijn toegewijd aan het consequent onderzoeken en ontwikkelen van unieke producten en oplossingen voor een reeks industrieën over de hele wereld. Met het hoofdkantoor in Warminster, PA, en extra locaties in Plymouth, MI, Burnsville, MN, en in het VK, heeft Havis momenteel meer dan 400 teamleden in dienst. Voor meer informatie over Havis, bel 1.800.524.9900 of bezoekhttp://www.havis.com.

Hoe Havis Storage Solutions de efficiëntie en veiligheid van werkwagens in de energiesector verbeteren

Volgende

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (7)

Apotheekactiviteiten optimaliseren: de rol van Havis Mounts bij het stroomlijnen van het verkooppunt (POS) | Havis Inc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 5986

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.